'Star Wars' onthult weer een heel nieuw type Stormtrooper

'Star Wars' onthult weer een heel nieuw type Stormtrooper

De Dark Troopers zien er bloedje gevaarlijk uit.

Let op: Dit bericht bevat SPOILERS voor de nieuwste aflevering van The Mandalorian. Lees dus alleen verder als je 'm al gezien hebt.

Star Wars is zo'n franchise waarbij alles erop gericht lijkt om met elke film of serie weer iets nieuws te maken waardoor meer speelgoed verkocht kan worden. Ook televisieserie The Mandalorian doet daar aan mee.

Tijdens de meest recente aflevering van de televisieserie werd weer een heel nieuw type Stormtrooper geïntroduceerd: de Dark Troopers. We kregen eerder al een voorzichtige eerste blik op de duistere troepen, maar deze aflevering zagen we hen voor het eerst in actie.


Bekijk de afbeelding

Robot-achtige Stormtroopers
De Dark Troopers lijken voort te zijn gekomen uit experimenten die op mensen zijn uitgevoerd. Sterker nog, we weten dat er met het bloed van Baby Yoda (ofwel Grogu, maar die naam is nou ook weer niet zo heel veel soeps toch?) geëxperimenteerd is op de Stormtroopers en dat zij daar uit voort kwamen.

Maar ze bewegen, wellicht door die experimenten, wat robot-achtig. Bovendien is er deze aflevering weinig van hen vertoond, behalve dat ze jetpacks hebben en rond kunnen vliegen om arme, bijna weerloze, baby's te stelen. Waarschijnlijk gaan we de komende afleveringen nog heel wat van de Dark Troopers zien, maar het is in elk geval weer een nieuwe toevoeging aan het canon van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair