Algemeen

Sony: Tobey Maguire en Andrew Garfield keren terug in 'Spider-Man 3'

Tom Holland lijkt niet de enige Spider-Man in de volgende film.

door Jeffrey Kouters om 14:01 in Algemeen
Vecht Tom Holland straks zij aan zij met Tobey Maguire én Andrew Garfield? De geruchten dat de twee acteurs terug zullen keren via Marvels Multiversum in Spider-Man 3 gaan al een tijdje rond, maar Sony lijkt deze nu - al dan niet per ongeluk - te hebben bevestigd.


Sony heeft namelijk een video gedeeld waarin sterk wordt gehint op de terugkeer van Maguire en Garfield. In de video, die op het Latijns-Amerikaanse YouTube-kanaal van de studio stond en inmiddels lijkt te zijn verwijderd, wordt fans gevraagd wie hun favoriete Spider-Man is.

"Je hoeft niet te kiezen", verschijnt er vervolgens in beeld. "In het Marvel Multiversum is alles mogelijk. In de derde Spider-Man-film is het zeer goed mogelijk dat je ze allemaal zult zien. Ja! De drie Peter Parkers gaan samen de wereld redden".

Dit lijkt dan ook een duidelijk bevestiging. Het is al helemaal opvallend dat Sony de video nu snel heeft verwijderd, dus waarschijnlijk heeft iemand niet op zitten letten en de video te vroeg online gezet (dit weekend vindt de CCXP plaats, en aangezien Sony heeft beloofd nog dit jaar met info te komen over Spider-Man 3, worden Maguire en Garfield misschien daar aangekondigd).

Volop 'bewijs'
Eerder kon een woordvoerder van Sony nog niets zeggen over de terugkeer van Maguire en Garfield. "De geruchten over deze castings zijn niet bevestigd", reageerde de studio toen, zonder de geruchten te ontkennen.

Ander bewijs is dat Jamie Foxx vlak nadat bekend was gemaakt dat hij opnieuw in de huid kruipt van de schurk Electro een tekening deelde op Instagram waarop alle drie de Spider-Man-acteurs te zien waren. Die post verwijderde hij echter weer snel. Foutje?

Zendaya kon gisterenavond in de talkshow van Jimmy Kimmel niets zeggen over de geruchten.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HK_84

Avatar

Samen de wereld redden ook nog? Ik dacht alleen aan een cameo. Hmm interessant

Jarneau

Avatar

Met het multiversum is van alles mogelijk natuurlijk, maar eerst zien en dan geloven. Op Wikipedia staat ook dat Ryan Reynolds een rol heeft in de film.

Blablazer

Avatar

Tobey Maquire de echte Spiderman.

NieuwsFilm

meest populair