Celebrity

Foto's: 'Avatar'-acteur Sam Worthington zet indrukwekkende villa van $10 miljoen te koop

Neem een kijkje in dit mooie optrekje.

door FilmTotaal om 17:10 in Celebrity
De sterren uit Hollywood zorgen vaak goed voor zichzelf. Mocht je wel eens MTV Cribs hebben gezien dan weet je hoe enorm de huizen van 's werelds grootste beroemdheden zijn. Maar soms zetten ze de kasten van huizen weer te koop.

Zo geldt dat ook voor Sam Worthington (Avatar, Hacksaw Ridge) die zijn huis in Hollywood te koop heeft gezet voor een bedrag van maar liefst 9,25 miljoen dollar. Het huis ligt slechts enkele minuten van de Sunset Strip af en werd in 2015 gebouwd.

Te koop: huis van Sam Worthington
Het flink beveiligde huis bevat vijf slaapkamers en is uiteraard van alle gemakken voorziet, zoals een flinke keuken met een heuse 'butler's pantry'. De master slaapkamer heeft een balkon en meerdere inloopkasten. En dan krijg je er ook nog een extra grote dubbele douche bij en een vrijstaand bad.


Wil je een kijkje in het huis nemen? Check dan de foto's op Realtor.

De andere slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en er is een gym en een filmzaal. Buiten is er een mooi veranda met een zwembad en meer. Worthington kocht het huis slechts twee jaar geleden van producent / regisseur Simon Kinberg.

NieuwsFilm

meest populair