Celebrity

Jennifer Lawrence en Justin Bieber kregen de schrik van hun leven na Kardashian 'prank call'

De Kardashian familie geeft een heel eigen invulling aan de 'prank call'.

door FilmTotaal om 12:58 in Celebrity
De Kardashian familie is momenteel vakantie aan het vieren in Lake Tahoe in de Verenigde Staten. En zoals dat wel eens gebeurt, raak je wat verveeld. De oplossing van Kris Jenner en haar dochters was simpelweg om wat van hun beroemde vrienden te bellen.

What's happening?!
In twee video's, die door Kylie Jenner op TikTok gedeeld zijn, worden bekende acteurs, artiesten en internetpersoonlijkheden gebeld, terwijl Kris Jennifer, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner streng naar de camera kijken.

@kyliejenner

this was fun lol

♬ original sound - Kylie Jenner

Iedereen reageert vooral geschokt en verward. "What's happening?" is de meestvoorkomende reactie. Justin Bieber weet zich er niet echt raad mee. Een flink deel van de gebelde beroemdheden vroeg zich ook sterk af in hoeverre dit écht was. De familie zit per slot van rekening zo stil als een foto in beeld.

Een emotionele Jennifer Lawrence
@kyliejenner

PART 2 🤣

♬ original sound - Kylie Jenner

Jennifer Lawrence, zelf een groot fan van de Kardashian familie, lijkt er haast emotioneel van te worden om al haar helden zo bij elkaar te zien. Naast Lawrence en Bieber, zijn ook Jaden Smith, Dave Chappelle, James Charles, Tyler, the Creator, Hailey Baldwin slachtoffers geworden van de Kardashian familie.

Mocht jij dus een dezer dagen gebeld worden door een onbekend nummer: wees voorbereid!

NieuwsFilm

meest populair