Deze verwijderde scène zat niet in verlengde versies van 'The Lord of the Rings'

Deze verwijderde scène zat niet in verlengde versies van 'The Lord of the Rings'

Verwijderde scène met Aragorn & Arwen uit trilogie gelaten.

Een van de krachtigste figuren in de The Lord of the Rings-trilogie werd gespeeld door Viggo Mortensen. De acteur was te zien als Aragorn, lid van de Fellowship of the Ring en de uiteindelijke koning van Gondor. De acteur heeft nu een scène onthuld die in geen van de versies van de films te zien is.

De scène heeft ook een belangrijkste rol voor het personage Arwen van actrice Liv Tyler. De elfenprinses is het oogappeltje van Aragorn en aan het einde van de rit besluit ze haar onsterfelijkheid op te geven om verder te kunnen leven met haar geliefde.

Ongebruikte verwijderde scène
In gesprek met NME zei Mortensen dat hij een scène met Tyler heeft opgenomen die nooit de Extended Cuts van de films van Peter Jackson haalde. En de acteur vindt dit jammer aangezien hij meer had willen zien van het liefdesleven van zijn personage.


'Er was een scène die we opnamen als een soort flashback. Het was uit de verkeringstijd - en we schoten de scène net voordat we een pauze namen. Ik was gladgeschoren en opgemaakt. Ze lieten me er zo jong als mogelijk uitzien. Ik had ander haar en ik was gekleed als een elf. Het was een scène uit het boek, waarin ze door een bloemrijke weide lopen.

Het was een mooie moment, maar het was klaarblijkelijk niet nodig voor de film. Ik heb de scène nog nooit gezien, maar ik vermaakte me met het opnemen van die scène. Het zou leuk zijn om deze te zien, aangezien de scène ook niet in de Extended Cuts te zien is."


NieuwsFilm

meest populair