Hoofdrolspeler 'Bill & Ted' hint naar een mogelijk vierde deel

Hoofdrolspeler 'Bill & Ted' hint naar een mogelijk vierde deel

Alex Winter voorspelt wat de toekomst gaat brengen...

Bill & Ted Face The Music was voor velen precies wat een franchise-reboot zou moeten zijn. Het leunde op nostalgie, bood tegelijkertijd een leuk, fris en nieuw verhaal én werd zowel commercieel als kritisch een hit. De vraag is nu of er misschien stiekem een vierde deel mogelijk blijft en daar lijkt Alex Winter antwoord op te geven.

Hoofdrolspeler Winter, die de rol van Bill speelt en samen met Keanu Reeves' Ted de geliefde Wyld Stallyns vormt, vertelde tegenover COLLIDER wat hij denkt dat ons eventueel nog te wachten staat:

"We hebben deze gemaakt omdat Chris Matheson en Ed Solomon naar Keanu en mij toekwamen met een idee dat na al die jaren zowel hilarisch als emotioneel was. Zonder die 2 elementen hadden we het niet gedaan. We hebben nu het gevoel dat we er niet nog eentje hoeven te doen, maar we werken graag samen en als die interesse er komt en het voelt allemaal net zo bevredigend als de laatste, zijn we allebei geïnteresseerd".

Te zien op VOD
Het is dus (nog) geen 'ja', maar zeker geen 'nee'. En voor de fans kunnen Winters opmerkingen dan ook als goed nieuws worden beschouwd en zal een afsluitend vierde deel een uitbarsting van inspiraties worden.

Het voorlopig laatste deel Face The Music kwam vanwege Covid-19 direct uit op streaming, maar dat weerhield fans er niet van hun favoriete duo opnieuw te bezoeken en de film heeft daar prima gepresteerd.

NieuwsFilm

meest populair