Hoe de overleden 'Glee'-actrice Naya Rivera toch in leven blijft

Hoe de overleden 'Glee'-actrice Naya Rivera toch in leven blijft

De beroemdheden komen in actie voor een goed doel dat Rivera nauw aan het hart lag.

Sterren uit de musicalserie Glee hebben de handen ineengeslagen voor een inzamelingsactie ter ere van hun overleden collega Naya Rivera. Vrijdag lanceerden zij een GoFundMe-pagina om geld op te halen voor het Alexandria House, een goed doel waar Rivera erg bij betrokken was.

Het Alexandria House is een organisatie die onderdak biedt aan dakloze moeders en kinderen en hen begeleidt bij het vinden van een woning.

Die organisatie lag Naya Rivera (33), die de rol van cheerleadster Santana Lopez speelde in Glee, nauw aan het hart, zo weten ook de acteurs die jarenlang met haar in de inmiddels gestopte serie waren te zien.

Zij besloten om - in het kader van Kerst - een GoFundMe-actie op te zetten voor dit goede doel in naam van Rivera. De teller staat op het moment van schrijven op zo'n 77.000 dollar. In totaal hopen de Glee-castleden een ton op te halen.

Rivera kwam deze zomer om het leven in Lake Piru. Ze maakte een vaartochtje met haar zoontje over het stuwmeer en werd na een duik in het water overvallen door de natuurkrachten, waardoor ze verdronk.

NieuwsFilm

meest populair