Video: Intense zoenpartij beroemde actrices gaat volledig mis

Video: Intense zoenpartij beroemde actrices gaat volledig mis

Selma Blair en Sarah Michelle Gellar hebben een geinige video opgenomen voor MTV.

Selma Blair en Sarah Michelle Gellar hebben zondag voor de MTV Movie and TV Awards: Greatest of All Time hun iconische zoenscène uit Cruel Intentions (1999) opnieuw nagespeeld. Althans, dat probeerden ze...

Selma Blair (48) en Sarah Michelle Gellar (43) wonnen zondag de Legendary Lip Lock Award, twintig jaar nadat de twee met de Best Kiss Award ervandoor gingen bij de MTV Movie Awards voor hun zoen in Cruel Intentions.

En de kus was twintig jaar geleden ontzettend waardevol in het licht van LHBTI-representatie, omdat voor deze film nog maar weinig koppels van hetzelfde geslacht te zien waren op beeld.

"Ik denk dat reden waarom deze kus mensen zolang is bijgebleven niet alleen de aanvankelijke schok is", zegt Blair in de bedankvideo die de dames hadden opgenomen, "maar meer dat deze zoen zoveel jonge mensen heeft geholpen met het begrijpen van sommige aspecten van hun seksualiteit en met het comfortabel voelen bij wie zij daadwerkelijk zijn".

Vervolgens probeerden de twee dames de zoenscène nog eens na te spelen, maar toen hun lippen elkaar bijna naderden, stuitten ze tegen een plaat van plexiglas... want de coronamaatregelen moesten natuurlijk wel in acht worden genomen.



Voor degenen die zich overigens afvragen waarom Blair met een stok loopt: de actrice vecht sinds oktober 2018 tegen de chronische zenuwziekte MS.

NieuwsFilm

meest populair