Donderdag: Groot nieuws verwacht over Marvel en Star Wars

Donderdag: Groot nieuws verwacht over Marvel en Star Wars

Er worden grote plannen onthuld over de toekomst plannen van beide franchises.

Eerder berichtten we al dat aankomende donderdag 10 december Disney's Investor Day 2020 live wordt uitgezonden en dat er groot nieuws wordt verwacht over Disney+. Maar er lijkt meer te gaan komen.

Naar verwachting gaat Disney nieuwe projecten van Marvel Studios en Lucasfilm onthullen. Want wat is Marvel Studios van plan met de aankomende releases nu de kalender redelijk door de war is geschopt door corona. En komt Lucasfilm nog wel met de Star Wars-films in 2023, 2025 en 2027? En waar zouden deze dan over gaan?

Onthullingen Marvel Studios
De kans is groot dat Marvel Studios de focus gaat leggen op de series die al zijn aangekondigd en alvast een tipje van de sluier gaat oplichten van wat er in 2022 en verder gaat komen. Wie weet krijgen we verschijningsdatums voor The Falcon and the Winter Soldier en Loki en heel misschien de teaser trailers.

Daarnaast zou Marvel Studios opnieuw met een nieuwe verschijningskalender voor de films kunnen komen, wie weet zelfs met een Disney+ VIP-release voor Black Widow en mogelijk zelfs voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals. Wie weet horen we ook meer over de plannen met Deadpool, X-Men en Fantastic Four.

Onthullingen Lucasfilm
De focus van Lucasfilm komt ongetwijfeld op de Star Wars-series te liggen. Uiteraard hebben we al The Mandalorian, maar daar komen komende jaren ook series over Rogue One-personage Cassian Andor (Diego Luna) en Obi Wan-Kenobi (Ewan McGregor) en een serie over een nog onbekend vrouwelijk personage bij.

Wat betreft de films zouden we meer te horen kunnen krijgen over de films die in ontwikkeling zijn met Marvel Studios-baas Kevin Feige en regisseurs Taika Waititi (The Mandalorian, Thor: Ragnarok) en J.D. Dillard (Sleight, Sweetheart).

Live te zien! Disney's Investor Day 2020 kun je vanaf 22.30 uur (Nederlandse tijd) kijken op de website van The Walt Disney Company.

NieuwsFilm

meest populair