Geruchtenmolen: 'Hoofdpersoon 'Pirates of the Caribbean'-reboot is lesbienne'

Geruchtenmolen: 'Hoofdpersoon 'Pirates of the Caribbean'-reboot is lesbienne'

Tenminste, dat gerucht gaat rond.

Er wordt aan maar liefst twee Pirates of the Caribbean-films zonder Johnny Depp gewerkt. De ontvangst van die wapenfeiten is gemengd ontvangen; de een vindt het fantastisch en de ander vindt het maar niets omdat Depps Captain Jack Sparrow symbool staat voor de hele franchise.

Wat je er ook van vindt: Disney durft het aan om te kijken naar de toekomst en ontwikkelt daarom onder meer een film waarin Margot Robbie de hoofdrol gaat spelen. Nu horen we dat haar personage in de "door vrouwen geleide spin-off" een lesbienne zal zijn.

Progressieve film
Volgens Daniel Richtman, die zo nu en dan goed zit met lekken en soms ook helemaal de plank mis slaat, wil Margot Robbie dat haar personage "in de Pirates of the Caribbean-film bij de LHBTI+-gemeenschap hoort".

In hoeverre het verhaal van Richtman klopt is natuurlijk maar de vraag, maar het zou natuurlijk prima zo kunnen zijn dat de heldin (of schurkin) van Robbie uiteindelijk biseksueel blijkt te zijn, of lesbienne. Uiteindelijk zou het natuurlijk niet uit moeten maken.

Wanneer de film met Margot Robbie in de bioscoop moet draaien is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair