'Wonder Woman'-ster Gal Gadot krijgt een smak centen vooruitbetaald

'Wonder Woman'-ster Gal Gadot krijgt een smak centen vooruitbetaald

Om te compenseren voor het mogelijke verliest.

Warner Bros. kijkt naar de mogelijkheden om een derde Wonder Woman-film uit te brengen. Om dat mogelijk te maken, schuift de studio tientallen miljoenen naar de cast en crew.

The Hollywood Reporter schrijft dat "WarnerMedia tientallen miljoenen richting Gal Gadot gestopt heeft, en de andere sleutelspelers" Om hoeveel geld het gaat is niet bekend, maar het is een manier voor de filmstudio om mogelijk te verwachten lagere opbrengsten als gevolg van de online release van de film te compenseren.

Derde Wonder Woman-film
We weten al van regisseur Patty Jenkins dat ze kijkt naar de mogelijkheid om een derde Wonder Woman-film te maken. Ze liet al eens weten dat ze meer wil doen met de franchise en ook wel een idee heeft van wat ze ermee kan en moet.

Wat het verhaal van die film dan precies met zich meebrengt is niet duidelijk. Eerst maar eens afwachten en zien hoe de strijd tussen Wonder Woman en Cheetah verloopt.

Dat kunnen we halverwege deze maand nog verwachten, al is niet meer zeker of Pathé en Vue de film in de bioscoop uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair