'James Gunn is woedend op Warner Bros. door 'Suicide Squad'-release op HBO Max'

Ook James Gunn zou helemaal niet tevreden zijn.

Warner Bros. moet wel geweten hebben dat het met zijn besluit om alle 17 films van 2021 ook op HBO Max uit te brengen, heel wat mensen boos zou maken. Niet alleen overweegt Legendary Pictures nu een rechtszaak aan te spannen, ook liet Christopher Nolan al weten helemaal niet blij te zijn.

En ook regisseur James Gunn blijkt allerminst tevreden. Volgens The Hollywood Reporter was Gunn helemaal niet blij met de mogelijke financiële schade die deze beslissing voor hem betekent.

"Bronnen stellen dat zelfs Suicide Squad-regisseur James Gunn, die platform-agnostisch is, helemaal niet blij was na de schokkende aankondiging van de studio en de tegenvallende formule die het bleek te bieden om hem en de andere participanten te compenseren voor misgelopen winst."

Boze mensen
Daarmee is er dus nog iemand behoorlijk kritisch op Warner Bros., dat voor verschillende partijen verschillende aanbiedingen doet. De verwachting is immers dat de filmstudio vele miljoenen dollars aan omzet mis zal lopen als gevolg van het feit dat veel films niet alleen in de bioscoop zullen draaien, maar ook meteen gratis op HBO Max te streamen zijn.

Dat betekent voor sommige partijen, zoals Gal Gadot, dat er miljoenen hun kant op gaan, maar voor anderen valt het dus behoorlijk tegen.

NieuwsFilm

meest populair