George Clooney wil de Kardashians achterna en een reality-ster worden

George Clooney wil de Kardashians achterna en een reality-ster worden

Ruilt George Clooney zijn filmcarrière in voor reality tv?

George Clooney kennen we vooral als acteur, producent en regisseur, waar hij al veel internationale erkenning voor gekregen heeft. Wat Clooney nog niet gedaan heeft, is in een reality tv-serie spelen. En daar heeft hij wel degelijk wat ideeën over.

Keeping Up With the Clooneys
In een interview met E! (Entertainment Television) wilde Clooney het eigenlijk vooral hebben over zijn nieuwe film The Midnight Sky die binnenkort uitkomt. Al snel gaat de conversatie met Morgan Stewart echter een heel andere kant op.

George Clooney heeft een nieuw idee voor een volgend project en dat wilde hij even bij Stewart pitchen. Zij werkt per slot van rekening voor E!. Duidelijk met de Kardashians als inspiratiebron vertelt hij over zijn nieuwe idee: Keeping Up With the Clooneys.

Vervangers van de Kardashians
De timing van een grote reality show over de Clooneys had niet beter gekund. Keeping Up With the Kardashian eindigt namelijk na het twintigste seizoen in 2021.

Misschien worden George en Amal Clooney wel de nieuwe Caitlin en Kris Jenner. En de driejarige tweeling van het echtpaar, Alexander en Ella, de nieuwe Kendall en Kylie Jenner. Wie zal het zeggen... Het is in ieder geval een lucratief baantje: de hoofdrolspeelsters van Keeping Up With the Kardashians kregen voor het laatste seizoen per persoon maar lieft 4,5 miljoen dollar.

NieuwsFilm

meest populair