Actrice January Jones bijt perfect van zich af i.v.m. haar 'wanhopige bikini-foto's'

Actrice January Jones bijt perfect van zich af i.v.m. haar 'wanhopige bikini-foto's'

De Mad Men actrice gaat gewoon vrolijk door!

January Jones, voornamelijk bekend van de serie Mad Men maar ook van films als X-Men: First Class en Unknown, plaatst graag foto's van zichzelf op haar Instagram, iets wat het roddelblad, The National Enquirer, is opgevallen. Zij willen hier een niet al te flatterend artikel over schrijven. De 42-jarige actrice bijt echter goed van zich af.

Een uitgever van het blad nam namelijk contact op met Jones om te laten weten dat ze van plan zijn een artikel te schrijven over de actrice, aangezien zij vrienden 'verontrust met al haar aandacht trekkende bikini foto's en andere reacties'. The National Enquirer zou ook hebben gehoord van bronnen dat de actrice 'wanhopig is voor aandacht en nog maar moeilijk goede filmrollen weet te bemachtigen'. De actrice deelde het bericht zelf al op grappige wijze op haar Instagram-pagina.



Reactie
Toch kon Jones het niet laten om er een paar uur later nog eens op te reageren, door gewoon opnieuw een bikini-foto te plaatsen, iets wat duidelijk is bedoeld om van zich af te bijten. Kijk ook maar eens naar haar rechterhand...



NieuwsFilm

meest populair