Geheimzinnige Post Credit-scène in 'Wonder Woman 1984'

Maar komt de nieuwe Wonder Woman wel in de bioscoop in Nederland?

Ze blijven leuk, de After en Post Credit-scènes in bijvoorbeeld de superheldenfilms. Ook Wonder Woman 1984 heeft er ééntje en daar wordt nu toch wel een beetje geheimzinnig over gedaan. We zullen de clip vanaf 16 december zien wanneer de film hier en daar in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

De Post Credit-scène van Wonder Woman 1984 is met opzet niet vertoond tijdens de persvertoningen en wordt dus pas voor het eerst aan het publiek getoond. Dit onthulde regisseur Patty Jenkins.

Post Credit-scène Wonder Woman 1984
In een interview gaf de regisseur aan waarom de pers de clip niet zag. "Laat dat iets zijn om te bewaren voor het publiek," legde ze uit. "Gewoon omdat, God verhoede, iemand erover schrijft, en je denkt: 'Nou, daar was weinig aan?' Dan hadden we de clip ook gewoon aan het einde van de film kunnen plakken!"

Op dit moment is het nog onzeker of Wonder Woman 1984 in de bioscopen van Pathé en Vue verschijnt. De ketens zouden overhoop liggen met Warner Bros. Opvallend is dat de film wel op de websites van Pathé en Vue staat vermeld, al kun je geen kaartjes bestellen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair