Daredevil keert zo goed als zeker terug in 'Spider-Man 3'

Daredevil keert zo goed als zeker terug in 'Spider-Man 3'

Het derde deel belooft echt een bijzondere film te worden.

Marvels televisieheld Daredevil maakt een comeback in Spider-Man 3. Dat claimt de bekende primeurtjesjager Charles Murphy, die het ook bij het juiste eind had over de terugkeer van de Spider-Man-sterren uit de oudere filmreeksen van Sony.

De geruchten dat het avontuur van advocaat Matt Murdock alias buurtwachter Daredevil nog niet is afgelopen gaan al maanden rond. Nu de rechten over het personage weer zijn teruggevloeid naar Marvel, staat het de studio vrij om hem te gebruiken in films en series die zonder medewerking van Netflix worden geproduceerd.

Nu meldt Charles Murphy dus dat Charlie Cox heeft getekend voor Spider-Man 3. Meer details heeft de blogger op dit moment niet. Welke rol Daredevil precies in het verhaal zal spelen, is dan ook nog onduidelijk.

Eerder werd er gespeculeerd dat hij de advocaat zou kunnen zijn van Peter Parker, die op de vlucht is na de gebeurtenissen in Far From Home (2019). Maar ook het Multiversum, dat vermoedelijk een grote rol speelt, zou een optie kunnen zijn.

Over de andere Netflix-figuren - Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher - heeft Murphy nog niets te melden. Marvels hoofdarchitect Kevin Feige is van plan de komende jaren veel nieuwe helden te introduceren en mogelijk is er in zijn universum alleen plek voor de populairste Defender: Daredevil.

NieuwsFilm

meest populair