Gwyneth Paltrow ziet alleen toekomst in vaginakaarsen: "Hollywood is niets voor mij"

Gwyneth Paltrow ziet alleen toekomst in vaginakaarsen: "Hollywood is niets voor mij"

De onderneemster lijkt echt helemaal klaar met de filmwereld.

Gwyneth Paltrow heeft onthuld waarom haar fans haar vandaag de dag niet meer zo vaak in films en series zien. De actrice, die tegenwoordig vooral bekend is van haar lifestyleplatform Goop, waarop ze onder meer vaginageurkaarsen verkoopt, blijkt zich langzaamaan terug te willen trekken uit Hollywood.

"Het was niet dat ik het idee had dat acteren mijn tijd niet waard was. Het was meer dat ik mezelf steeds afvroeg welke rol ik nu weer moest spelen en waar ik nu weer naartoe gereden werd", vertelt Paltrow tegenover SiriusXM.

"Destijds waren die gedachten niet bewust en een eerlijk gezegd, een deel van de glans van het acteervak verdwijnt ook snel als je constant onder een vergrootglas ligt", vervolgt ze.

Als kind vond Paltrow het lastig om zo in de belangstelling te staan. Maar ook het feit dat bijvoorbeeld haar relatieproblemen breed werden uitgemeten in de roddelmedia vond ze vervelend. "Je wordt bekritiseerd voor alles wat je doet, zegt en draagt", aldus Paltrow.

Verder vindt ze het niet fijn om constant van huis weg te moeten zijn. "Ik wil mezelf niet alleen voelen in een hotelkamer in Budapest voor zes weken. Ik ben meer iemand die het prettig vindt om thuis te zijn".

Paltrow concludeert: "Ja, dan dringt langzaam het besef tot je door dat acteren misschien toch niet iets voor je is".

NieuwsFilm

meest populair