Ook Ellen DeGeneres is positief getest op corona

Ook Ellen DeGeneres is positief getest op corona

Na onder andere Tom Hanks en Idris Elba blijkt ook Ellen DeGeneres corona te hebben opgelopen.

De lijst met beroemdheden die corona opgelopen hebben, begint nu toch wel flink op te lopen. Na grote namen als Tom Hanks, Idris Elba, Dwayne Johnson en Robert Pattinson moet nu ook Ellen DeGeneres eraan geloven. De presentatrice kondigt het nieuws aan op haar Instagram.

Tot na de vakantie!
De Finding Dory- actrice is de afgelopen maanden wel doorgegaan met The Ellen Show, maar zal nu toch noodgedwongen even moeten stoppen. Ze zal in ieder geval tot na de feestdagen even rustig aan doen.


Gelukkig voelt DeGeneres zich niet ziek en zal ze dus waarschijnlijk thuis met haar vrouw, Portia de Rossi, blijven totdat ze negatief test.

Tientallen beroemdheden
In maart was het nog een big deal toen Tom Hanks en zijn vrouw positief getest werden, maar nu zijn mensen niet meer zo onder de indruk. In deze lijst kun je zien hoeveel beroemdheden inmiddels besmet zijn (geweest).

Van politicus tot tennisser en van regisseur tot influencer: er zijn talloze voorbeelden van besmette celebrity. Opvallend is overigens ook dat in de bovenstaande lijst van Vulture bijna de helft van de mensen een lange, emotionele post op sociale media geplaatst hebben om het nieuws aan te kondigen. DeGeneres mag in ieder geval aan dat lijstje toegevoegd worden.

NieuwsFilm

meest populair