Geruchtenmolen: Tobey Maguire wil gigantisch bedrag voor 'Spider-Man 3'

Geruchtenmolen: Tobey Maguire wil gigantisch bedrag voor 'Spider-Man 3'

De acteur wil mogelijk 15 miljoen dollar..

Het Marvel Cinematic Universe explodeert de komende jaren helemaal als het aankomt op de hoeveelheid content. En nu weten we dat Marvel-baas Kevin Feige er ook nog eens aan werkt om drie verschillende Spider-Mannen bij elkaar te brengen.

Tom Holland is eind volgend jaar een derde keer te zien als Peter Parker, a.k.a. Spider-Man. En hij krijgt hulp van Andrew Garfields Spider-Man en naar het schijnt ook die van Tobey Maguire. Mits men een deal kan sluiten.

Enorme kosten
Het verhaal gaat nu dat de 45-jarige acteur een gigantisch bedrag wil om terug te keren als Peter Parker. Maguire zou volgens Daniel Richtman, die soms goed zit met geruchten en soms niet, maar liefst 15 miljoen dollar willen voor de film.

Dat is een behoorlijk groot bedrag, dat eigenlijk wel heel hoog is gezien wat we tot nu toe gehoord hebben over de superheldenfilm. Het verhaal gaat namelijk dat de twee andere Spider-Mannen nauwelijks iets te doen zullen hebben in de film.

Tegelijk is Maguire een grote naam en heeft de film hem nodig. Hij kan dus prima hoog inzetten en dat heeft hij duidelijk besloten te doen (als het verhaal van Richtman klopt).

NieuwsFilm

meest populair