Charlize Theron is zéér geïnteresseerd in de lippen van Kylie Jenner

Charlize Theron is zéér geïnteresseerd in de lippen van Kylie Jenner

De Zuid-Afrikaanse actrice probeert de make-up skills van de jonge ondernemer te imiteren.

Charlize Theron heeft veel talenten, waarvan natuurlijk acteren haar grootste is. Ze was dit jaar nog in de superheldenfilm van Netflix te zien The Old Guard. Sommige andere talenten laten echter nog wel wat ruimte over tot verbetering...

Who's who?
Op Instagram post Theron een foto van haarzelf met rode lippen (waarbij de lippenstift niet bepaald weergaloos is aangebracht) naast een foto van Kylie Jenner met eveneens rode lippen. Als caption bij de foto zegt ze: "Who's who?"


Theron heeft misschien een ietwat vertekend beeld van haar make-up skills. De beroemde lippen van Kylie Jenner zijn natuurlijk een van de redenen waarom de jonge vrouw zo'n imperium heeft opgebouwd. Haar merk Kylie Cosmetics is inmiddels al meer dan een miljard dollar waard.

Spotten of complimenteren?
Of Theron met haar bericht nu de dikke lippen van Jenner belachelijk wil maken of juist wil laten zien dat Jenner het echt veel beter kan dan zijzelf, is niet helemaal duidelijk. Kylie Jenner kon de post in ieder geval wel waarderen. Ze stuurde in een reactie op de Instagram post drie lachende emojis en drie kusemojis.

De reden voor al die hevige make-up voor Theron was trouwens het klaarmaken voor de People's Choice Award die op 15 november gehouden werd. En ondanks haar hashtags #alreadywinning, mocht Theron niet één prijs ontvangen...

NieuwsFilm

meest populair