Krankzinnige actie in trailer 'Shadow in the Cloud' met Chloë Grace Moretz

Krankzinnige actie in trailer 'Shadow in the Cloud' met Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz in bizarre popcornfilm.

Er is eigenlijk nog maar weinig geschreven over de film Shadow in the Cloud van regisseur Roseanne Liang. De eerste beelden zijn echter best leuk om te zien. Actrice Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Neighbors 2: Sorority Rising) gaat namelijk helemaal los in de beelden vol actie, geweld en monsters!

In Shadow in the Cloud keren we terug naar de Tweede Wereldoorlog. De pilote Maude Garrett (Moretz) heeft uiterst vertrouwelijke documenten aan boord. Onderweg komt ze er echter achter dat er een duistere aanwezigheid meereist. Ze poogt haar koppige handlangers ervoor te waarschuwen.

Eerste trailer Shadow in the Cloud
Moretz staat er in Shadow in the Cloud niet alleen voor. Er zijn ook rollen voor namen als Nick Robinson, Callan Mulvey, Taylor John Smith en Benedict Wall.

Op Rotten Tomatoes staat de film op 74% na 39 getelde recensies. "Deels een monsterfilm, deels een oorlogsfilm en deels sociaal commentaar. Shadow in the Cloud mengt de ingrediënten niet altijd gelijkmatig, maar het is vaak leuke pulp," is de samenvatting. Vanaf 25 maart 2021 draait Shadow in the Cloud in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair