Heftige video: Moeder Ryan Reynolds valt Chris Hemsworth keihard aan

Heftige video: Moeder Ryan Reynolds valt Chris Hemsworth keihard aan

Gelukkig allemaal voor het goede doel.

Tammy Reynolds, de moeder van Ryan Reynolds, heeft Chris Hemsworth flink belachelijk gemaakt. In een video gaat zij flink tekeer tegen de Australische acteur. Gelukkig allemaal voor het goede doel.

In de video vertelt Tammy dat haar beroemde zoon een tekst "over een goede vriend" heeft geschreven die ze even moet voorlezen.

"Chris Hemsworth is ieders minst favoriete Australiër en dat terwijl Hugh Jackman nog leeft. Hij is een nietsnut en ziet eruit als kruising tussen een bodybuilder en een vogelbekdier", zegt Tammy, waarna nog een hele scheldparade volgt die gecensureerd is.

Vervolgens biedt Tammy haar excuses aan voor haar zoon Ryan.

Hemsworth kon de video natuurlijk niet negeren en besloot ook een boodschap voor Reynolds op te nemen. Daarvoor had hij zijn 'vader' (gespeeld door een vriend) gevraagd om ook wat lelijke dingen te zeggen.

Helaas voor Hemsworth denkt zijn 'vader' heel anders over Reynolds. "Hij is de slechtste acteur en minst geliefde Canadees van de gehele wereld", zei de acteur daarom zelf maar over de Deadpool-vertolker.

Vete voor het goede doel
De video's zijn opgenomen voor het goede doel. De Marvel-regisseurs Joe en Anthony Russo runnen samen een productiehuis genaamd AGBO. Via hun bedrijf organiseren de broers momenteel een virtueel fantasy football-toernooi waarin verschillende Marvel-sterren het tegen elkaar opnemen om geld in te zamelen voor het goede doel.

NieuwsFilm

meest populair