Beroemde acteur diep door het stof: "Ik mishandel iedereen"

Beroemde acteur diep door het stof: "Ik mishandel iedereen"

Shia LaBeouf is door zijn ex-vriendin FKA Twigs aangeklaagd voor mishandeling.

Shia LaBeouf (Transformers, American Honey) is door zijn ex-vriendin zangeres FKA Twigs aangeklaagd voor mishandeling. Dat schrijft The New York Times.

De Britse muzikante beschuldigt LaBeouf zowel van fysieke, emotionele als mentale mishandeling. Ook beweert FKA Twigs, die in het echt Tahliah Debrett Barnett heet, dat LaBeouf haar bewust een soa heeft gegeven.

Specifiek draait de rechtszaak om een incident uit februari 2019. Tijdens een autorit in de woestijn, net buiten Los Angeles, zou LaBeouf hebben gedreigd zijn auto te laten crashen als FKA Twigs niet zou zeggen dat ze van hem hield. Later zou hij haar hebben proberen te wurgen in de woestijn.

In een reactie aan The New York Times geeft LaBeouf toe een slecht persoon te zijn. "Ik ben niet in de positie om te vertellen hoe mijn gedrag iemand heeft laten voelen", schrijft hij in een e-mail. "Ik heb geen smoesjes voor mijn alcoholisme en agressie, alleen rationalisaties. Ik heb mezelf en iedereen om me heen jarenlang mishandeld".

Hij vervolgt: "Ik heb een geschiedenis van het pijn doen van mensen van wie ik het meeste hou". LaBeouf weet dat hij die geschiedenis niet ongedaan kan maken, maar wil via de krant wel zijn excuses aanbieden. "Ik schaam me daarvoor en dat spijt me ontzettend. Meer kan ik niet echt zeggen", aldus de acteur.

Toch ontkent hij veel aantijgingen van zijn ex. Het is nu dus aan de rechter om uit te zoeken wat er allemaal wel en niet waar is. Het verhaal klinkt in ieder geval bijzonder heftig.

FKA Twigs en LaBeouf zijn minder dan een jaar samen geweest.

NieuwsFilm

meest populair