Netflix komt weer met een heel nieuwe functie

Shuffle is hier!

Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd in de Verenigde Staten: play something. In essentie is het een shuffle-functie, die 'gewoon' iets lanceert.

De functie is in Nederland nog niet beschikbaar, maar zal vermoedelijk op korte termijn naar ons land komen. Met 'play something' kan je een willekeurige film of serie laten starten. En daar zijn mensen heel blij mee, want fans vragen al tijden om de nieuwe functie.



Er is vaker om deze functie gevraagd, dus gebruikers zullen er blij mee zijn. De shuffle-functie maakt het in elk geval makkelijker om nieuwe content te vinden, als je door de bomen het bos niet meer ziet en echt geen idee hebt wat je vandaag zou moeten streamen op Netflix.

Nieuwe functies
Netflix voegt vaker nieuwe functies toe om in te spelen op de vraag van zijn gebruikers. Dat levert veel plezierige nieuwe mogelijkheden toe, of soms ook waarschuwingen.

Zo weten we nu wanneer een film of serie gaat verdwijnen en komt Netflix met een top 50 meest bekeken films en series. Daarmee kan je dus iets makkelijker kiezen voor nieuwe content.

NieuwsFilm

meest populair