Regisseur is nu toch blij dat 'Soul' niet in de bioscoop verschijnt

Regisseur is nu toch blij dat 'Soul' niet in de bioscoop verschijnt

Regisseur Pete Docter was eerst nog hevig teleurgesteld.

Heel wat bekende regisseurs zijn niet blij met hoe filmstudio's op dit moment omgaan met hun producties. Zo verschijnen de nodige films nu niet of beperkt op het witte doek. Ook de animatiefilm Soul van Pixar overkomt dit. De regisseur kan er uiteindelijk vrede mee hebben.

In gesprek met ComicBook.com zei co-regisseur Pete Docter, die de animatiefilm samen met Kemp Powers regisseerde, dat hij nu wel blij is dat Soul alleen op Disney+ verschijnt.


"Ik denk dat ik een interessante reis heb gemaakt sinds de beslissing werd genomen. Ik had zoiets van, eh, we maakten deze film voor het witte doek. Het was best wel een teleurstelling, maar toen realiseerde ik me dat ik mezelf op de een of andere manier voor de gek hield door te denken dat als de film in de bioscoop zou uitkomen de pandemie voorbij zou zijn.

Die is niet voorbij. We zitten er nog middenin. En ik denk dat dit de beste manier is om ervoor te zorgen dat mensen de film veilig kunnen zien met hun familie en dierbaren. Nu vind ik het dus een prima iets."

Soul verschijnt op 25 december "gratis" op Disney+. Check hieronder nog maar eens die prima teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair