Oeps... Graham Norton verklapt 'Wonder Woman 1984' spoiler tijdens gesprek met Gal Gadot

Oeps... Graham Norton verklapt 'Wonder Woman 1984' spoiler tijdens gesprek met Gal Gadot

De actrice wist niet zo te zien niet zo heel goed hoe ze erop moest reageren.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden per ongeluk spoilers verklappen. Recentelijk had actrice Gal Gadot een videogesprek met de televisiepresentator Graham Norton om haar nieuwe film, Wonder Woman 1984, te promoten. De 57-jarige Norton maakte wel een 'foutje', aangezien hij een grote spoiler vrijgaf van de aanstaande DC-blockbuster. Opgelet dus: spoiler aanwezig!

Gedurende het interview had Norton het over de film met Gadot, die natuurlijk weer de hoofdrol vertolkt in dit tweede Wonder Woman-avontuur. Norton zei dan ook dat fans blij waren dat haar 'Invisible plane' in de film te zien zal zijn, maar dit had hij eigenlijk niet mogen verklappen. Dat blijkt wel uit Gadot's reactie.

Foutje...
Zo zegt Norton tijdens het interview: ''Wonder Woman fans hebben iets om zich te verheugen, want in deze film is het onzichtbare vliegtuig te zien. Nou ja, ik bedoel, natuurlijk 'zien' we het niet echt, want het is onzichtbaar. Maar het onzichtbare vliegtuig zit wel in de film!''

De reactie van Gadot zei genoeg: ''Shh! Ik denk niet dat je dat mag zeggen... Ik weet niet waar je het over hebt Graham! Je geeft net gewoon een mega spoiler van de film vrij!''



Norton probeert het nog enigszins recht te zetten door te zeggen dat dit stukje misschien uit het interview geknipt zal worden, maar hij heeft het zelf online gezet.

Misschien valt het dan toch nog allemaal wel mee, al lieten sommige fans, die ook de trailers hebben vermeden om verrast te worden, weten het jammer te vinden er op deze manier achter te komen.

NieuwsFilm

meest populair