Ben Affleck wordt wereldberoemde goochelaar Houdini

Ben Affleck wordt wereldberoemde goochelaar Houdini

Dan Trachtenberg heeft eindelijk een hoofdrolspeler gevonden.

Dan Trachtenberg wist in 2016 indruk te maken met zijn regiedebuut 10 Cloverfield Lane. Nu gooit de regisseur het over een andere boeg. Deze keer gaat hij voor een Houdini biopic, over de beroemde goochelaar en boeienkoning Harry Houdini. Het was een tijd lang stil rond het project, maar nu is er eindelijk weer wat nieuws.

Trachtenberg kondigde het project al jaren geleden aan. Nu blijkt dat er nog steeds ontwikkeling is. Ben Affleck heeft namelijk voor de hoofdrol getekend. Het verhaal wordt ook gebaseerd op het boek The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero van William Kalush en Larry Sloman.

Drukke agenda
Wanneer de opnames echter precies van start zullen gaan is nog onduidelijk. Regisseur Trachtenberg heeft het namelijk druk, aangezien hij ook een nieuwe Predator-film zal maken.

Ook Ben Affleck zit niet stil. Hij zal de komende jaren in maar liefst 8 films te zien zijn, waaronder natuurlijk eveneens Zack Snyder's Justice League. Ook is hij een film aan het schrijven over de making-of van Chinatown schrijven. Hij zal eveneens de regie hiervan voor zijn rekening nemen.

NieuwsFilm

meest populair