Chris Pine vindt nieuwe franchise om te leiden: 'Dungeons & Dragons'

Chris Pine vindt nieuwe franchise om te leiden: 'Dungeons & Dragons'

Dungeons & Dragons gaat eindelijk harder met de ontwikkeling.

Het lijkt erop dat het langverwachte Dungeons & Dragons dan eindelijk een hoofdrolspeler heeft gevonden. Acteur Chris Pine schijnt in gesprek te zijn voor de hoofdrol.

De nieuwste film is al jaren in de maak. De ontwikkeling begon in 2015, maar echt goed is het tot nu toe niet gegaan. Zo vertrokken regisseurs en castleden, tot vorig jaar John Francis Daley en Jonathan Goldstein vorig jaar definitief hun handtekening zetten. En nu zet hun poging een stap dichter naar een productiestart.

Eerste castlid
The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Chris Pine in onderhandelingen is voor de film. Welke rol hij misschien kan spelen is niet zeker. Wel weten we dat zijn personage bedacht is door Daley en Goldstein, want zij verzorgden het scenario op basis van een eerdere versie van Michel Gilio.

Er is uiterst weinig bekend over de film, al vertelden de makers al eens dat ze van plan zijn om een grappige actiefilm te maken. Eentje waar Pine dus mogelijk de hoofdrol in krijgt.

Dungeons & Dragons wordt gemaakt door Paramount en eOne Entertainment. De hoop van de twee studio's is om de film op 27 mei 2022 uit te kunnen brengen.

NieuwsFilm

meest populair