Instagram en Twitter druk in de weer met memoires Matthew McConaughey

Instagram en Twitter druk in de weer met memoires Matthew McConaughey

Alright, alright, alright!

Voor iedereen die het nog niet wist: Matthew McConaughey heeft een boek geschreven. Zijn memoires genaamd Greenlight kwam een paar maanden geleden uit en mensen op Instagram en Twitter raken er niet over uitgepraat.

Greenlighters
McConaughey zag op sociale media dat er heel wat mensen waren die passages voorlazen uit zijn boek, terwijl ze deden alsof ze McConaughey zelf waren. En je raadt het niet, maar hij vond de imitaties hilarisch! Zo hilarisch zelfs, dat hij besloot zijn volgers op Instagram en Twitter uit te dagen:


Iedereen mag zijn beste imitatie van McConaughey opnemen, terwijl hij of zij stukken uit de memoires van de acteur opleest. De beste worden door hem zelf via sociale media gedeeld. Op zijn Instagram story kun je nu al een aantal van de beste imitaties zijn. Het is overigens een mooi reclamemiddel voor z'n boek. McConaughey heeft inmiddels ook al besloten zijn fans "Greenlighters" te noemen.

Imitaties uit Hollywood
Het is niet verrassend dat mensen op sociale media de acteur massaal nadoen. Het blijkt gewoon heel erg leuk om McConaughey te imiteren. Vraag maar aan Matt Damon, Kate Hudson of Channing Tatum...



Talloze mensen hebben hem dus al eens nagedaan. Nu is het aan jou!

NieuwsFilm

meest populair