The Punisher wil The Punisher regisseren in 'The Punisher'-reboot

The Punisher wil The Punisher regisseren in 'The Punisher'-reboot

En daarmee de succesvolle Netflix serie een vervolg geven...

Binnenkort krijgt MARVEL van Netflix alle rechten terug op The Punisher en de vraag is nu wat hun toekomstplannen met het personage zijn. Een oude bekende heeft hier wel een idee over.

Acteur Thomas Jane, die de titelrol in 2004 speelde in de gelijknamige film en zich sinds kort heeft gestort op regie, maakte bekend dat hij huidig vertolker Jon Bernthal graag zou regisseren in een nieuw project.

Tegenover COMICBOOK.COM, die hem interviewde over zijn eerste regieklus (een aflevering van de hitserie The Expanse), zei Jane: "Dat zou echt iets zijn wat fans enthousiast krijgt als we een goed script kunnen vinden. Ik hou van wat Bernthal deed op Netflix. Ik denk dat hij een geweldige Frank Castle is. Dus ja, ik zou zeker een Punisher willen maken met hem in de hoofdrol, omdat hij zo'n geweldige acteur is".

Reboot
Jane heeft het idee om een donkere en grimmige reboot op het witte doek te brengen. Verder is hijzelf, onder de juiste omstandigheden, ook bereid om terug te keren als een oudere versie van The Punisher.

Jon Bernthal debuteerde als The Punisher in het tweede seizoen van Daredevil en kreeg daarna twee seizoenen lang een eigen serie voordat deze vorig jaar werd geannuleerd. Hij bleef echter altijd interesse tonen om het personage nog eens opnieuw te spelen, dus wie weet!

NieuwsFilm

meest populair