Britney Spears gaat voor een kort kapsel

Britney Spears gaat voor een kort kapsel

Een nieuwe frisse coup!

Popprinses Britney Spears heeft de schaar in haar lange manen gezet en debuteerde haar nieuwe coup woensdag op Instagram. En dat deed ze, tot groot genoegen van haar fans, met een leuke selfie.

Britney Spears heeft een flinke makeover ondergaan. De playbackster zangeres heeft namelijk afscheid genomen van haar lange blonde lokken en heeft nu korte blonde lokken op schouderlengte. Een hele metamorfose dus, en het moet gezegd worden dat dit nieuwe kapsel haar goed staat.

Het voormalig Disney-sterretje krijgt dan ook veel positieve reacties op haar Instagram-kiekje. "Ik vind het fantastisch", schrijft haar vriendje Sam Asghari bijvoorbeeld. Ook RuPaul's Drag Race-winnares Aquaria keurt het nieuwe kapsel van de popster goed. Een fan schrijft verder dat Spears "er geweldig uitziet".


Positief blijven
Al met al dus een hoop positiviteit dus voor Spears, en dat heeft ze ook nodig. Fans vrezen namelijk dat het de laatste tijd niet echt goed met haar gaat. Dat zou alles te maken hebben met de (juridische) ruzie die ze heeft met haar vader Jamie.

Spears staat sinds haar mentale inzinking in 2008 - waarbij ze haar haar afschoor - onder toezicht van haar vader. Daardoor heeft ze bijna niets meer te zeggen over haar financiën en carrière. Pas in februari volgend jaar zou ze 'bevrijd' (#FreeBritney) kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair