Tara Reid deelt haar jonge mooie zelf op Insta-foto

Tara Reid deelt haar jonge mooie zelf op Insta-foto

Uit de tijd dat we in American Pie zat

Actrice Tara Reid speelde een van de jonge avontuurlijke scholieren uit de succesvolle American Pie-films die de boel even flink gingen ontdekken. Nu jaren later is Tara nog regelmatig te zien in films, al niet meer in de Hollywood-blockbusters.

Haar carrière startte groots met onder meer de rol als Bunny Lebowski The Big Lebowski, maar ook titels als Urban Legend en Cruel Intentions. Na haar rol als Vicky in de American Pie[/film]-films werd het echter al snel minder en zagen we Tara in onder meer [i]The Hungover Games en titels als The Last Sharknado: It's About Time.

Terugblik op de jonge Tara
Ook de actrice zelf blikte deze week terug naar haar jongere zelf en deelde onderstaande foto van zichzelf van vele jaren geleden. Tara had of heeft een nogal wild leven, met vermoedelijk de nodige drank en drugs. Ze kampte ook met een gewichtsprobleem.

In het geval van Tara bracht de faam en rijkdom dus niet enkel glitter en glamour. Via onderstaande link zie je de nog jonge Tara, vermoedelijk nog uit de periode van de eerste American Pie.


De foto's van de 44 jarige Tara Reid er vroeger uit zag? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair