Regisseur wil de schokkende versie van 'Event Horizon' maken

Regisseur wil de schokkende versie van 'Event Horizon' maken

Een beetje geld en de film kan gemaakt worden.

Wel vaker keert de film Event Horizon terug in het nieuws. De scifi-horrorfilm van regisseur Paul W.S. Anderson (Monster Hunter) zou namelijk een flink stevige director's cut hebben.

En dat klopt, maar volgens Anderson is die versie verloren gegaan. Tijdens een recent interview liet de regisseur weten dat de beelden waarschijnlijk niet meer bestaan, maar dat hij wel kans ziet om zijn director's cut toch te maken. Anderson:


"Er duiken zo nu en dan stukjes en beetjes van Event Horizon op. Soms via een VHS hier of daar. Ik denk dat het grootste deel van wat uit de film is geknipt, helaas verloren is gegaan.

Ik denk dat de enige manier om de verloren versie van Event Horizon echt te maken - de originele versie die ik aan de studio presenteerde en waar ze zo geschokt over waren omdat deze behoorlijk extreem was - is door nieuw materiaal op te nemen.

Wie weet, in deze wereld waar de Snyder Cut van Justice League mogelijk is? Kom op Paramount Pictures, alles wat ik nodig heb is een beetje geld, en ik kan al die beelden gaan filmen met Joely Richardson, Lawrence Fishburne en Jason Isaacs. Een beetje veroudering, en we kunnen het geheel gewoon nog een keer opnemen."



NieuwsFilm

meest populair