Bella Thorne weer zeer uitdagend gekleed op Insta-foto

Bella Thorne weer zeer uitdagend gekleed op Insta-foto

De actrice weet wel hoe ze haar volger bezig houdt.

Op zes jarige leeftijd had de ondertussen opgegroeide actrice Bella Thorne een rol als figurant in de film Stuck on You uit 2003. Het was haar eerste stap in Hollywood.

Na heel wat (bij)rollen in films en series werd ze als tiener het personage Cecelia "CeCe" Jones in de serie Shake It Up (2010-2013) van de Disney Channel. Hierin was ze te zien naast Zendaya, een van Amerika's andere tienersterretjes.

Na die jeugdserie dook Bella op in films als Blended (2014), The DUFF (2015) en Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) om vervolgens ook in films voor volwassenen te spelen als Amityville: The Awakening (2017), The Babysitter (2017) en Assassination Nation (2018).

Wildere Bella werd geboren
De afgelopen jaren begon het oud-kindersterretje ook haar grenzen te verkennen en als je haar foto's van de afgelopen jaren op Instagram bekijkt, dan zie je dat ze steeds schaarser gekleed gaat. Een nieuwe foto - te zien via onderstaande link - is van achter de schermen voor een fotoshoot voor een andere (betaalde) website, waar ze nog een stapje verder gaat.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruit ziet? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair