'Chaos Walking' krijgt nieuwe releasedatum in exclusieve videoclip

'Chaos Walking' krijgt nieuwe releasedatum in exclusieve videoclip

Gelukkig maar een kleine verschuiving...

We zitten al zo lang te wachten op Chaos Walking, dat dat ene maandje er ook nog wel bij kan. Lionsgate heeft namelijk besloten dat de sciencefictionfilm met Tom Holland en Daisy Ridley verschoven wordt van februari naar maart volgend jaar.

De nieuwe releasedatum werd onthuld in een clip waarin de personages van Holland en Ridley elkaar voor het eerst lijken te ontmoeten. Zie hier:


Gebaseerd op de roman "The Knife Of Never Letting Go", speelt het verhaal zich af in een kolonie genaamd de Nieuwe Wereld zonder vrouwen en waar The Noise ervoor zorgt dat mannen al hun gedachten kunnen horen. Een jongeman (Holland) ontdekt een stukje stilte waarvan de bron een vrouw (Ridley) blijkt te zijn. Terwijl ze opgejaagd worden, ontdekken ze de geheime geschiedenis van hun wereld.

Slechte testvertoningen
Chaos Walking had, net zoals Uncharted (niet geheel toevallig ook met Holland), een ware productiehel. Oorspronkelijk opgenomen in 2017, moesten er eind 2018, begin 2019 de nodige reshoots plaatsvinden.

Hiermee kon men pas halverwege 2019 beginnen, vanwege overlappende schema's met Star Wars en Spider-Man. Tevens verhoogden deze reshoots het budget met $15 miljoen dollar naar $100 miljoen dollar. Laten we hopen dat het eindproduct het waard is! Nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair