Miley Cyrus te zien in latex pakje in Insta-video

Miley Cyrus te zien in latex pakje in Insta-video

Heeft de zangeres dé perfecte nieuwe American Football outfit gevonden?

Miley Cyrus is, in navolging van o.a. Alicia Keys, de nieuwe NFL Artist Takeover. Op Instagram post ze een kort filmpje waarin ze in een latex American Football pakje te zien is.

Hate the game
Het nieuwe album van Cyrus, Plastic Heart, is nog maar net uit en aangezien ze natuurlijk nergens optredens kan geven, zoekt de Amerikaanse zangeres andere manieren om toch haar album te promoten. Fans van American Football worden haar volgende doelgroep.


Bekijk nu de video op haar Instagram!

In het filmpje is Cyrus te zien in een latex pakje met het getal 96 erop, terwijl ze een bal gooit en vangt. Het nummer Platic Hearts is te horen op de achtergrond tijdens het filmpje. Onder de video post ze: "Don't hate the player. Hate the game."

Artiest = Atleet
Nu Cyrus zich nu associeert met NFL Network (Amerikaanse sportzender met vooral American Football) doet ze eindelijk iets wat haar vader en broer cool zouden vinden. Zo vertelt ze in een filmpje gepubliceerd door NFL Network op Facebook.

Als Cyrus naar haar huis gaat naar haar familie is een potje Football op haar vaders boerderij haar favoriete activiteit, vertelt ze ook in de video. Ze geeft aan zich te kunnen identificeren met NFL-spelers, omdat zij en haar vader zichzelf eveneens als atleten zien vanwege hun toewijding en discipline als artiesten.

NieuwsFilm

meest populair