Groot plotmysterie in Kerstklassieker 'Home Alone' na 30 jaar eindelijk opgelost

Groot plotmysterie in Kerstklassieker 'Home Alone' na 30 jaar eindelijk opgelost

Dit is waarom Kevin daadwerkelijk werd vergeten door zijn familie...

Oké oké, echt nieuws kan je het amper noemen en misschien zijn wij Nederlanders gewoon veel scherpere kijkers dan onze Amerikaanse medemens en weten jullie dit allang, maar zie het dan als een vermakelijk feitje over Home Alone met de feestdagen in aantocht.

Aan de overkant van de oceaan is dit onder fans momenteel een heuse discussie nadat iemand (volgens hem) iets 'nieuws' ontdekte in de Kerstklassieker der Kerstklassiekers waarbij het alweer 30 jaar geleden is dat de toen 10-jarige Macaulay Culkin thuis werd vergeten op vakantie.

We kennen allemaal de scène waarin zijn familie, na zich verslapen te hebben, halsoverkop vertrekt in 2 taxibusjes en bij het tellen van de hoofden per ongeluk het buurjongetje meerekent. Je zou zeggen dat dit op het vliegveld ontdekt wordt, doordat ze een vliegticket over hebben.

Ticket
Maar het gaat hier om de scène daarvoor. Kevin krijgt ruzie met zijn broer Buzz en morst frisdrank over het aanrecht. Zijn vader (John Heard) ruimt alles chaotisch op en gooit de vochtige rode servetten in de prullenbak.

En daartussenin ligt het vliegticket van Kevin. Omdat deze ook rood is, zie je het bijna niet, maar op TWITTER hebben ze een screenshot geplaatst:


De reacties variëren van volwassenen die dit echt nu pas opvalt tot kijkers die zeggen dat ze het als kind al zagen. Hoe zit het met jou? Durf je toe te geven dat het voor jou stiekem toch ook een revolutionaire ontdekking is?

NieuwsFilm

meest populair