Is 'Wonder Woman 1984' misschien toch sneller dat verwacht online te streamen?

Is 'Wonder Woman 1984' misschien toch sneller dat verwacht online te streamen?

In de States verschijnt de superheldenfilms deze maand online.

Op zijn vroegst kun je Wonder Woman 1984 vanaf 20 januari 2021 op het Nederlandse witte doek zien. In veel andere delen van de wereld is de superheldenfilm al wel te zien en nu blijkt dat deze in Engeland al snel online verschijnt.

Het blijkt namelijk dat de film van regisseur Patty Jenkins al op 13 januari via Premium Video on Demand (PVOD) verschijnt, in zowel Engeland als Ierland. En dit is binnen een maand na de release in de bioscopen die open zijn. Overigens kan de DC-film ook op het witte doek bekeken blijven worden.

Bekijk de afbeelding
Wonder Woman 1984 ook in Nederland eerder te zien?
De grote vraag is nu of Wonder Woman 1984 ook in Nederland eerder te zien is via PVOD. Ook in de UK zitten veel bioscopen op slot en het is nog niet zeker of de Nederlandse bioscopen op 20 januari weer open mogen.

Zou een snelle online release op dit moment niet slimmer zijn met het oog op de snelle illegale verspreiding na de release op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max op 25 december?

Tweede blockbuster in coronatijd van Warner Bros.
Overigens is Warner Bros. een van de weinige grote studio's die tijdens coronatijd blockbusters de bioscoop instuurt. Eerder verscheen al Tenet. Recent werd duidelijk dat alle grote bioscoopfilms van Warner Bros. ook gelijk op HBO Max in première gaan, zodat de films toch verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair