Kourtney Kardashian post foto van zichzelf als Elf

Kourtney Kardashian post foto van zichzelf als Elf

De oudste Kardashian zus heeft haar eigen manier om in de kerstmood te komen.

Het duurt nog maar een weekje voordat het kerst is en iedereen bereidt zich voor op een unieke kerst. Zo ook Kourtney Kardashian, de oudste van de Kardashian zussen. Ze post op Instagram twee feestelijke foto's van zichzelf.

My presence is a present
In de foto's heeft Kardashian een kort groen jurkje aan en hoge rode laarzen: precies de kerstkleuren natuurlijk. En vergeet ook niet de rode kerstbaloorbellen. Die maken de outfit natuurlijk helemaal af.


Bekijk nu de foto op haar Instagram.

En net als de meeste dingen die de Kardashians aanraken, veranderen ook deze kiekjes vrij snel in goud. Binnen één dag heeft de post al meer 1,5 miljoen likes.

Playboy uit 1996
Terwijl haar andere zussen liefdevolle reacties op Instagram gaven, besloot Khloe Kardashian haar zus wat te plagen. "Can you explain what's happening here?" vraagt ze in een reactie. En later ook "What's this for?".

De fotoshoot van Kourtney is overigens gebaseerd op een fotoshoot voor Playboy uit 1996 van model en actrice Nancy Gould. Kourtney post de feestelijke cover van het magazine uit de jaren 90 naast een foto van haarzelf.

NieuwsFilm

meest populair