Paris Hilton bezorgde Carey Mulligan de meest verschrikkelijke dag uit haar carrière

Eén scène uit 'Promising Young Woman' was ondragelijk voor de actrice.

Eind december had de film Promising Young Woman in première moeten gaan met Carey Mulligan in de hoofdrol. Het is een pittige rol voor de Britse actrice, maar één scène werd haar bijna te veel.

Stars are Blind
Promising Young Woman gaat, simpel en kort gezegd en zonder te veel details te verklappen, over Cassie (Mulligan) en haar relatie met mannen. In de film ontmoet ze Ryan (Bo Burnham) en de twee beginnen elkaar erg leuk te vinden.

In een van de meest romantische scènes van de film dansen Cassie en Ryan op het nummer Stars are Blind van Paris Hilton in een apotheek. Het filmen van deze scène was volgens Mulligan, met afstand, dé ergste dag uit haar carrière. Hieronder kun je het betreffende nummer nog eens luisteren als je het niet kent.



Bijzondere songtekst
Mulligan speelt in de film een personage met een donker en getraumatiseerd verleden, waardoor het in eerste instantie al erg raar voelde om zo'n luchtige scène op te nemen. Daarnaast moest de actrice luid zingen en uitbundig dansen met honderden mensen die naar haar keken. Niet bepaald geweldig...

Ook vertelt ze dat de songtekst van het nummer Star are Blind 'bijzonder' zijn en niet bepaald samenhangend. Blijkbaar extreem moeilijk om te leren. Ik denk dat we kunnen concluderen dat we Paris Hilton niet snel in de favorietenlijst op de Spotify van Mulligan zullen aantreffen in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair