Elliot Page deelt voor het eerst selfie op Instagram sinds zijn coming-out

Elliot Page deelt voor het eerst selfie op Instagram sinds zijn coming-out

De acteur is dankbaar voor alle steun na zijn coming-out.

Elliot Page is dankbaar voor alle steun die hij heeft mogen ontvangen na zijn recente coming-out als transgender. Dat laat de acteur, die voorheen bekend stond als Ellen Page, weten via Instagram.

Elliot Page (33) maakte twee weken geleden bekend non-binair en transgender te zijn. "Ik voel me gezegend dat ik op deze plek ben beland. Het is moeilijk te beschrijven hoe merkwaardig het voelt dat je eindelijk genoeg van jezelf houdt om je ware zelf na te streven", schreef The Umbrella Academy-acteur toen in een open brief.

Zijn coming-out leidde tot veel reacties. Fans reageerden vol bewondering op deze moedige stap. Page is dan ook dankbaar voor hun steun.

"Ik zou jullie graag uit de grond van mijn hart willen bedanken. Jullie liefde en steun zijn het beste geschenk dat ik ooit heb mogen ontvangen", schrijft Page bij een selfie op Instagram. "Blijf veilig en wees er voor elkaar. Ik zie jullie graag in 2021".


Ook vroeg Page zijn volgers om Trans Lifeline en Trans Santa te steunen. Deze organisaties zetten zich in voor transgenders.

NieuwsFilm

meest populair