'Spider-Man 3' heeft meer dan 7 schurken?

'Spider-Man 3' heeft meer dan 7 schurken?

Peter Parker krijgt het nog druk.

De afgelopen weken zijn er veel berichten en geruchten verschenen over Spider-Man 3. Marvel en Sony lijken een zeer bijzondere film voor de fans in petto te hebben. Toch lijkt het erop dat de prent wel héél véél schurken gaat bevatten. Is dat een goed teken?

Bekijk de afbeelding
In Spider-Man 3 zal zo goed als zeker het Multiversum verkend worden. Daardoor kunnen personages uit de eerdere Sony-films - al dan niet afkomstig van alternatieve werelden -(verhaaltechnisch) heel gemakkelijk geïntroduceerd worden in het Marvel Cinematic Universe. Op deze manier zullen er heel wat schurken in Spider-Man 3 te zien zijn.

De bekende primeurtjesjager Daniel Richtman heeft een uitgelekt document via zijn Patreon gedeeld waarin staat dat er maar liefst zeven schurken in Spider-Man 3 te zien zullen zijn. Laten we eens kijken welke personages dat zouden kunnen zijn.

Allereerst Jamie Foxx. Zijn terugkeer als Electro is al officieel bevestigd (al zal hij wel een andere versie spelen). Ook Alfred Molina is volgens zeer betrouwbare bronnen als Deadline weer van de partij als Doctor Octopus.

Daarnaast gaan er een hoop geruchten rond over de terugkeer van andere acteurs. Willem Dafoe (Green Goblin) en Thomas Haden Church (Sandman) zouden in gesprek zijn voor een cameo. Dane DeHaan (eveneens Green Goblin) zou ook op het wensenlijstje van de studio's staan.

Andere namen die in het geruchtencircuit worden genoemd zijn die van Scorpion (Michael Mando) en Kraven the Hunter.

En dan hebben we het nog niet gehad over de eventuele terugkeer van Chameleon (Numan Acar) en Vulture (Michael Keaton). Oh, en wie weet duiken Tom Hardy's Venom en Woody Harrelsons Carnage ook wel op?

NieuwsFilm

meest populair