'Jumanji'-ster Robin Williams nam het op voor de kindsterren en kostte de productie daardoor 100.000 dollar

'Jumanji'-ster Robin Williams nam het op voor de kindsterren en kostte de productie daardoor 100.000 dollar

Een van de voormalig kindsterren heeft en mooi verhaal om te delen.

Er zijn alweer meer dan zes jaar verstreken sinds het overlijden van Robin Williams. Maar nog altijd horen we nieuwe relaties over de vriendelijkheid van de acteur.

Vorige week was de 25ste verjaardag van Jumanji en deelde acteur Bradley Pierce (een van de kindsterren van de film) een verhaal over Williams. Het blijkt dat de acteur hem en co-ster Kirsten Dunst beschermde toen een van de producenten wilde dat de kinderen over zouden werken voor een moeilijke scène in de film.

In bescherming nemen
"We namen de moesson-scène op, en ik geloof dat het dag zeven of acht in de regentank was," aldus Pierce. "We zaten elke dag acht uur lang in een wetsuit in het water en het kostte echt behoorlijk wat energie."

"We gingen richting het einde van de dag en kinderen mogen maar een bepaalde tijd op de set doorbrengen. Toen gingen de producenten naar onze ouders en zeiden ze: 'We hebben nog een half uurtje aan opnames te gaan, is het mogelijk dat we ze een beetje laten overwerken om het af te krijgen?'"

Dat had volgens Pierce een kleine 100.000 dollar kunnen besparen. Maar Williams hoorde de producenten de vraag stellen en zei dat de dag wat hem betreft klaar waren.

"Robin hoorde een van die gesprekken en nam de regisseur en producenten apart, en zei: 'Nee, we gaan geen overwerk doen. Je gaat nu iedereen uit het zwembad laten en we komen volgende week terug'," zei Pierce. "Voor al het geld dat dit gekost zou hebben, had niemand anders de positie om dit te doen zoals hij dat deed."

NieuwsFilm

meest populair