Tom Cruise maakt mogelijk niet de eerste film in de ruimte: Rusland wil hem voor zijn

Tom Cruise maakt mogelijk niet de eerste film in de ruimte: Rusland wil hem voor zijn

Rusland zoekt een actrice om de ruimte in te sturen.

Voordat Tom Cruise en Doug Liman samenwerken om een film in de ruimte op te nemen, wil Rusland dat al gedaan hebben. Het land werkt daartoe aan een film genaamd Challenge.

Cruise werkt hard samen met Doug Liman, de NASA en SpaceX om een film te maken in het International Space Station. Het is een ambitieus project, waar een budget van zo'n 200 miljoen dollar in gaat zitten. Maar hoewel Cruise de eerste was die plannen maakte hiervoor, hoopt Rusland hem voorbij te streven.

Opnames van Challenge
Sky News meldt dat het Russische ruimteagentschap Roscosmos en Channel One van plan zijn om in oktober 2021 te beginnen met de productie van Challenge. Die film is volgens Channel One CEO Konstantin Ernst "geen science fiction, maar een heel realistische versie van wat mogelijk in de toekomst zou kunnen gebeuren."

Er wordt gezocht naar een Russische actrice met een borstomtrek van maximaal 112 centimeter, die dan opgeleid kan worden tot cosmonaut / onderzoeker. De actrice zou uiteindelijk ook daadwerkelijk de ruimte in moeten voor de opnames.

Daarmee zou het zomaar kunnen dat de Russen Tom Cruise en Doug Liman net iets te snel af zijn. Zij willen namelijk ook in oktober 2021 beginnen met de opnames van hun ruimteproject.

NieuwsFilm

meest populair