Marvel Studios kondigt een merkwaardige muziekshow aan tijdens Oud & Nieuw

Marvel Studios kondigt een merkwaardige muziekshow aan tijdens Oud & Nieuw

Met oud en nieuw komt er iets vreemd van Marvel Studios.

Na de 23 films in het Marvel Cinematic Universe werd duidelijk dat er ook series op Disney+ gaan verschijnen en even geleden werd er zowaar de The Guardians of the Galaxy Holiday Special aangekondigd. Nu komt er ook een soort van muziekshow.

Het is nog onduidelijk wat die musical exact inhoudt, maar deze is wel aangekondigd door Marvel Studios-baas Kevin Feige en de musical lijkt vooral bestemd voor het Chinese publiek. Check hieronder een video die online opdook.


Een Marvel Studios musical
Uiteraard kan dit alle kanten op en het heeft er alle schijn van dat het vooral een promotionele actie zal zijn om het Chinese publiek te benaderen met het Marvel Cinematic Universe. In de video focust Feige zich ook op de bioscoopreleases in 2021.

"Daarvoor zal er ook een nieuwjaarsshow met een Marvel-thema verschijnen om het nieuwe jaar te verwelkomen. Stem op 31 december af op het Bilibili New Year's Gala en vang een glimp op van wat er in 2021 gaat komen," aldus Feige. Hieronder de promo voor het nieuwjaarsgala van Bilibili, een videoplatform rond films, games en comics.



NieuwsFilm

meest populair