Zelfs de Netflix-film 'Army of the Dead: The Prequel' van Zack Snyder is al opgenomen

Zelfs de Netflix-film 'Army of the Dead: The Prequel' van Zack Snyder is al opgenomen

Er komt een enorm grote zombiefranchise naar Netflix.

In 2021 gaan er op Netflix weer heel wat grote films verschenen. Eén daarvan is de zombiefilm Army of the Dead van Man of Steel-regisseur Zack Snyder. Deze film is de aftrap van een grote franchise op de streamingdienst.

Nu blijkt dat de opnames voor een prequelfilm ook al zijn afgerond en dat terwijl de eerste film nog niet eens is verschenen. Er is zelfs nog geen verschijningsdatum bekend of trailer beschikbaar.

Army of the Dead: The Prequel
Snyder noemt de film nu Army of the Dead: The Prequel, maar deze zal ongetwijfeld nog een andere titel krijgen. Hieronder een foto met de cast van de film.


Army of the Dead op Netflix
Naast de hoofdfilm en de prequelfilm gaat er ook de anime-serie Army of the Dead: Lost Vegas verschijnen. Overigens is Snyder niet de regisseur van de prequel. Deze taak werd vervuld door Matthias Schweighöfer, tevens acteur in beide films als het personage Ludwig Dieter.

De eerste film Army of the Dead draait om een team van huurlingen die moeten vechten tegen hordes zombies terwijl ze proberen een casino in Las Vegas te beroven. Dave Bautista is het belangrijkste gezicht in de film als Scott Ward.

NieuwsFilm

meest populair