'The Midnight Sky' staat nu op Netflix: sf-drama van én met George Clooney

'The Midnight Sky' staat nu op Netflix: sf-drama van én met George Clooney

George Clooney speelt een wetenschapper die na een wereldramp wanhopig contact probeert te krijgen met een ruimteschip.

Vanaf vandaag is The Midnight Sky - de nieuwste film van George Clooney - op Netflix te zien. In dit onheilspellende sf-drama speelt Clooney zelf ook de hoofdrol. Hij is een wetenschapper die na een wereldramp wanhopig contact probeert te krijgen met een ruimteschip.

The Midnight Sky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, e.a. | Recensie: 2.5 ster
Augustine is een eenzame, maar briljante wetenschapper die op de Noordpool verblijft. Na een mysterieuze wereldramp, verliest hij alle contact met de buitenwereld. Hij denkt dat hij de enige overlevende is, totdat hij het achtjarige meisje Iris tegenkomt. Vanaf die plek probeert Augustine wanhopig contact te leggen met het NASA-ruimteschip Aether. Hij wil alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat astronaute Sully en haar crew niet terugkeren naar de aarde en op zoek gaan naar een andere planeet om te leven.

Wel of geen echte aanrader?
De recensies voor The Midnight Sky vallen al met al wat tegen. Desondanks wordt Clooney wel geprezen voor zijn werk als regisseur en acteur in deze prent, die een serieuze boodschap heeft. Gezien de betrokken namen is The Midnight Sky een aanrader om gewoon eens in je kerstvakantie, als je toch niets beters te doen hebt, aan te zetten. Wie weet spreekt de film jou wel aan.


Nog niet uitgekeken?



Interesse in deze film? Je kunt hem hier direct bekijken!

NieuwsFilm

meest populair