Zack Snyder deelt eerste beelden van nieuwe versie 'Batman v Superman'

Voordat de Snyder-cut van 'Justice League komt', brengt hij nog een remaster van 'Batman v Superman' uit.

Filmmaker Zack Snyder is de laatste jaren niet weg te slepen bij het DCEU. Zelfs toen men het probeerde door Joss Whedon in te huren om Justice League af te maken, smeekten de fans om de versie van Snyder zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zich weer mag uitleven in wat zijn favoriete speeltuin lijkt te zijn.

Zo is Snyder sindsdien niet enkel bezig met zijn versie van Justice League, maar is hij ook een remaster van Batman v Superman aan het maken. Dit nadat eerder al een uncut-versie verscheen, omdat de bioscoopversie de visie van de filmmaker zou hebben gekortwiekt.

Remaster
Die ingekorte montage schijnt nu dus niet het enige te zijn wat van de originele visie van Snyder verloren zou zijn gegaan. Het (her)kadreren van bepaalde shots die in IMAX geschoten waren, zou uiteindelijk niet naar wens geweest zijn. Ook dit wil Snyder voor de fans rechtzetten middels de remaster.

Sneak preview
Hiervan deelde hij de eerste beelden op het zijn Vero-kanaal, welke via deze link te kijken zijn.

Wanneer en hoe deze remasterd versie zal verschijnen is nog onduidelijk. De Snyder-cut komt in elk geval volgend jaar naar HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair