'Doctor Strange'-regisseur onthult eindelijk reden achter vertrek bij Marvel Studios

'Doctor Strange'-regisseur onthult eindelijk reden achter vertrek bij Marvel Studios

Waarom stopte Scott Derrickson met de films rond Doctor Strange?

Het Marvel Cinematic Universe moest afscheid nemen van Scott Derrickson. Hij zou ons eigenlijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengen, maar trok zich terug van het project.

Toen dat gebeurde lieten Marvel en Derrickson weten dat het een amicaal vertrek was. De partijen hadden simpelweg creatieve meningsverschillen. Maar een klein jaar na het vertrek van Derrickson, licht hij op Twitter een kleine tip van de sluier op over zijn vertrek.

Andermans film maken
"Ik heb dit jaar een aantal moeilijke creatieve keuzes gemaakt. Maar ik heb na het maken van The Day the Earth Stood Still (2008) beloofd dat ik nooit meer andermans film zou maken, en daar houd ik mij aan", stelt Derrickson op Twitter.



Deze belofte die Derrickson aan zichzelf gemaakt heeft, is dus een belofte die hij wil houden en eentje die maakt dat hij vertrokken is bij een van de grootste filmfranchises die ooit bestaan heeft.

Ondertussen heeft Sam Raimi het stokje van Derrickson overgenomen en brengt hij ons de film. Deze staat gepland voor release op 25 maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair