Gerucht: J.J. Abrams werkt actief aan een 'Superman'-film met Henry Cavill

Gerucht: J.J. Abrams werkt actief aan een 'Superman'-film met Henry Cavill

Het DCEU zou de komende tijd flink uitbreiden.

Grace Randolph stelt dat regisseur en producent J.J. Abrams actief werkt aan een Superman-film. Dat nadat er meerdere pogingen gedaan zijn om een film rond de DC-held gemaakt te krijgen.

Abrams lobbyde naar verluidt al jaren geleden bij Warner Bros. voor de regie van zo'n film. Maar toen had hij pas net twee afleveringen geregisseerd van tv-serie Felicity en had hij het scenario van Michael Bay's Armageddon helpen schrijven. Vijftien jaar later probeert hij het weer.

Nieuwe Superman-film?
De reputatie van Abrams is groter dan ooit. Hij heeft onder meer Star Wars- en Star Trek-films gemaakt. En werkt dus aan meer.

Vorig jaar al hoorden we dat hij met zijn Bad Robot-label zou werken aan een Superman-film. Maar die gesprekken hielden op toen Henry Cavills contract vernieuwd werd en hij onderdeel kon blijven van het DCEU.

Volgens Grace Randolph zijn de gesprekken nu weer hervat. Zij stelt dat er diverse gesprekken zijn geweest tussen Abrams en verschillende scenarioschrijvers. Mogelijk wordt dit dan eindelijk het nieuwe soloproject rond de Superman van Henry Cavill waar we al langer verhalen over horen.

NieuwsFilm

meest populair